Σχολή

Υπουργείο ΥΠ.ΜΕ.ΔΙ.

Πρόγραμμα TestDrive

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας
Η σχολή οδηγών ΚΑΡΡΑΣ είναι μία σχολή με μεράκι και ζήλο για σωστή εκπαίδευση και σωστούς οδηγούς. Δίνοντας το μεγαλύτερο βάρος σ΄αυτό το κομμάτι, προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην αλλαγή της σημερινής κατάστασης και συμπεριφοράς στους ελληνικούς δρόμους.
 Το να αποκτήσει κάποιος δίπλωμα οδήγησης είναι το πιο εύκολο. Το πιο δύσκολο είναι να έχει αποκτήσει παιδεία βγαίνοντας στο δρόμο, κι αυτό είναι η προτεραιότητά μας.
Η οδήγηση ξεκινάει από το σεβασμό προς το όχημά μας και προς τους άλλους χρήστες του δρόμου. Η οδήγηση δεν θέλει μαγκιά, θέλει σύνεση και εξυπνάδα. Η υπομονή, η συγκέντρωση, η νηφαλιότητα και η πρόβλεψη των κινήσεων των υπολοίπων οδηγών, είναι τα υποχρεωτικά εφόδια που πρέπει να έχουμε όταν οδηγούμε.
 Στη σχολή οδηγών ΚΑΡΡΑΣ κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να γίνεται ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση παρέχοντας στους μαθητές μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, οδήγηση σε δρόμους ταχειας κυκλοφορίας και αυτοκινητοδρόμους στα όρια ταχύτητας και με γρήγορες αλλαγές λωρίδων, οδήγηση σε βουνό με στροφές και φυσικά οδήγηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.